«Stylus, интернет-магазин» - негативный отзыв клиента/сотрудника Михайло

Есть представитель компании!
Добавить отзыв
Отзыв о компании

ПРОСТО ЖАХЛИВИЙ МАГАЗИН! НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ РОБИТИ ТУТ БУДЬ-ЯКІ ПОКУПКИ!

Ніколи не писав негативних відгуків, але тут просто крик душі!

Перш за все, хочу попередньо застерегти майбутніх покупців: у магазині Stylus НЕ ДАЮТЬ ФІСКАЛЬНОГО ЧЕКУ після покупки, а звичайний талон замовлення, який не є документом фіскальної чи податкової звітності! Тому ви не зможете потім нічого поремонтувати у сервісному центрі чи взагалі повернути придбаний товар, бо це можна зробити по закону тільки з ФІСКАЛЬНИМ ЧЕКОМ!

28 жовтня 2020 року я придбав мобільний телефон Apple iPhone 11 128GB Green (iPhone) вартістю 21899 грн у магазині Stylus адресою: м. Київ, вулиця Січових Стрільців 79

Оглянути візуально телефон (не знімаючи захисних плівок та не активуючи) мені дозволили тільки після повної оплати. Під час огляду мене насторожило те, що кутик коробки був з маленькою вмятиною, але так як я не мав великого досвіду у покупці такого роду товарів - купив (подумав, головне, щоб з телефоном все було нормально, а коробка - це ж не суть)

Після трьох днів з моменту покупки, а саме 31 жовтня 2020 року, в перший день користування телефоном (до цього ним ніхто не користувався, він лежав запакований, так як був куплений дружині на подарунок), виник істотний недолік – при розмові сильно хрипить динамік, що заважає нормальній роботі телефону.

Ознайомившись з іншими негативними відгуками на сайті бачу, що у всіх, як і в мене одна і та ж історія - як, скажіть на милість, зрозуміти, що не працює нормально динамік, якщо я не можу здійснити дзвінок перед покупкою?! Як мені це зробити, не знявши при цьому всі захисні плівки?

І смішно, і не дуже, правда?

3 листопада 2020 року я звернувся до сервісного центру магазину Stylus у місті Києві, що знаходився за адресою: вул. Протасів Яр, 13 з проханням обміняти мені товар на аналогічний товар належної якості в чому мені було відмовлено.

Єдине, що мені запропонували - віддати товар (телефон) на діагностику для проведення гарантійного обслуговування працівниками сервісного центру, тому у зв’язку з безвихідною ситуацією я погодився на дану діагностику.

Працівники сервісного центру магазину Stylus у місті Києві, провівши діагностику, підтвердили, що товар дійсно має недоліки, тому підлягає гарантійному ремонту (обслуговуванню), викладених в гарантійному талоні на виріб та забрали телефон на ремонт.

15 грудня 2020 року я прийшов у сервісний центр, щоб забрати телефон, однак працівники сервісного центру повідомили мені, що телефон був відправлений на ремонт до Європи, де знаходиться офіційний центр Apple, але там не виявили недоліків у роботі телефону та надали мені для ознайомлення письмову відмову складену на іноземній мові без будь-яких печаток, яку одразу ж і забрали назад (таку і вдома я сам можу надрукувати). Також мені сказали, що нічим допомогти не можуть і «порадили» звернутись до будь-якого іншого сервісного центру і ремонтувати телефон за свій рахунок. Це ж взагалі абсурд! Будь-який сервісний центр з легкістю може поремонтувати, але тільки не ваш і навіть не в Європі!

Я залишив телефон у сервісному центрі магазину Stylus 15 грудня 2020 на повторну діагностику та в подальшому на гарантійне обслуговування, хоча працівники сказали, що це нічим не допоможе.

22 грудня 2020 року я повторно звернувся до магазину Stylus та сервісного центру (попередньо проконсультувавшись з юристом) з поданням письмової вимоги про повернення грошових коштів за товар (телефон) неналежної якості або обміну на новий належної якості та сплати неустойки магазином Stylus за кожен день затримки усунення недоліків понад установлений строк (14 днів) у розмірі 1% вартості телефону, в чому мені знову було відмовлено.

В сервісному центрі до мене віднеслись досить лояльно та поставили печатку (відмітку) про те, що моє звернення зареєстроване. В магазині ж – навпаки, продавець нахабно відмовився ставити будь-які печатки і заборонив мені знімати нашу розмову на камеру мобільного телефону, а погодився тільки поставити підпис (з умовою, якщо я видалю відео!), який без печатки немає ніякої юридичної сили. Як наслідок, я вимушений був відправити своє письмове звернення цінним листом з описом.

Шановні продавці магазину Stylus! Не треба у відповідь мені зараз кидати свої шаблонні коментрі-витяги з закону про те, що я можу повернути телефон тільки на протязі 14-ти днів, не знімаючи при цьому захисні плівки і т.д.

Свої права я тепер знаю, звернувшись до кваліфікованого юриста, як і знаю те, що ПО ЗАКОНУ Я МАЮ ПРАВО ОБМІНЯТИ ТЕЛЕФОН НА НОВИЙ НОРМАЛЬНОЇ ЯКОСТІ АБО ПОВЕРНУТИ СВОЇ ГРОШІ!

Так як в магазині ніякої правди немає, я пішов далі – написав звернення (скаргу) в Держпродспоживслужбу та Державну Фіскальну службу України, які найближчим часом навідаються туди з перевірками.

Якщо ж і це не дасть результату – я вже готую позов до суду.

Купив телефон 28 жовтня, сьогодні вже 24 грудня, а дружина так і ходить зі старим телефоном.

Декілька раз подумайте перед тим,чи варто купувати щось в такому магазині!

Зекономивши 1-2 тисячі грн під час покупки, ви можете отримати зіпсовані на все життя нерви та зіпсований телефон, який потім все одно прийдеться ремонтувати за ті ж самі зекономлені гроші.

Положительные стороны

широкий асортимент товарів та приємна ціна

Отрицательные стороны

- жахлива робота сервісного центру (відмовляють в гарантійному обслуговуванні)

- жахлива робота магазину (не хочуть міняти телефон з дефектом на належної якості або повернути гроші)

Реклама
Удалить отзыв на этом сайте и других отзовиках Отправить заявку
Новые компании
  1. Times Estate

    Москва, Россия

  2. ITAAR RECRUITMENT AGENCY LTD

    Buckingham, Великобритания

  3. Клиника Rost

    Москва, Россия

  4. ГК РУСМАШ

    Екатеринбург, Россия

  5. Протрэвэл (ProTravel)

    Москва, Россия

  6. Study Stupid

    Нальчик, Россия

  7. MegaLed

    Нижний Новгород, Россия

  8. @rmngv; kaifcargo; buyerito
  9. DELTA-STROY08.RU

    Москва, Россия

  10. r-tek.ru
компании по городам
  1. Москва (Россия)

    138261 компаний

  2. Киев (Украина)

    8505 компаний

  3. Санкт-Петербург (Россия)

    7364 компаний

  4. Екатеринбург (Россия)

    2031 компаний

  5. Мытищи (Россия)

    1543 компаний

  6. Харьков (Украина)

    1349 компаний

  7. Подольск (Россия)

    1310 компаний

  8. Одесса (Украина)

    1309 компаний

  9. Химки (Россия)

    1306 компаний

  10. Нижний Новгород (Россия)

    1258 компаний

Новые отзывы
  • Отзыв: Вчера ,7 го мая купил в киоске метро Киевская куриную, домашнюю колбасу. Раньше была вкусная , , было видно мясо. Сейчас это тошнотворный ливер с непонятным жиром. мне и жене

    Минусы: качество продукции ниже плинтуса

    Плюсы: Не вижу

  • Отзыв: Недавно я столкнулась с ситуацией, которая оставила у меня крайне негативное впечатление. Обратившись в службу поддержки, я столкнулась с непрофессиональным отношением. Операторы были некомпетентны, либо это были боты. Я не

    Минусы: Описала выше.

    Плюсы: Нет.

  • Отзыв: https://itaar-recruitment.com/ набирают на работу в разные страны, обещают хорошую зарплату, скидывают документы просят подписать и оплатить первую сумму 400$ чтобы начать делать визу. Оказалось что их сайт работает всего 3

    Минусы: обманывают людей которым нужна работа

    Плюсы: нет

  • Отзыв: Ваши сотрудники .принимают заказы не внимательно от клиентов ..заводят в обман покупца ..и отправляют не тот заказ ..по размеру ..заказывала коврик. Для ванны больший размер прислали меньше ..а деньги заплатила

  • Отзыв: Замовив акумуляторний оприскувач Крос 123. Прислали дешевий оприскувач китайського виробництва. Жодна із заявлених характеристик не відповідає дійсності. Насправді акумуляторна батарея кислотна на 14 В, швидко зняти її неможливо і зарядка

  • Отзыв: Доброго дня я так розумію що кидають багато кого треба мабуть прокуратури направити.Моя історія працював з ними деякий час поки директором був Воронцов було все ОК.АЛЕ коли поставили старикова пишу