«Anex Tour» - негативный отзыв клиента/сотрудника Nataliia Melnychenko

Вы представитель компании?
Добавить отзыв
Отзыв о компании

Відпочивала в готелі Sunrise Diamond Beach Resort 5*! Но це готель максимум 4*!! Не буду про готель тут розказувати, а про саму фірму Anex Tour ( Поїхали з нами м. Київ, вул.Сагайдачного 29а, оф,4). Мені цю фірму порекомендувала подруга , яка часто подорожує. І я без зайвих сумнівів вибрала цю компанію! Все було добре, ми поговорили оф.працівником, розказала я все , що я би хотіла! Мене ніби все зрозуміли. Порекомендували мені цей готель, і сказали , що я буду всім задоволена! Всі нюанси обговорювалися тільки По Телефону! Тому що ми живемо в Данії зараз, і нажаль бути на місці не було як! Я повірила, заплатила всю суму! І коли приїхала на місце була в шоці! Я з диною на руках , 2 рочки і 2 місяці була! Номер був жахливий, і ванна і туалет! Постіль то інша історія! Була різна година комусь дзвонити , то з рецепції нам прислали мужчину поміняти постіль, але то був Хам, ще й матюкався по арабськи! Я не розумію чому я повинна перед ними оправдовуватися і переживати! Коли я показала волосся, плями якби там ногою хтось на подушці стояв!! А вони дивилися на мене як на якусь вибагливу Даму!! Це причому нагадую 5 ти зірковий готель!

На ранок добратися до працівника Anex Tour було не можливо!! У нього була зустріч , яка була до 12 год!! Поспілкуватися з ним, і пояснити в чому причина нашого незадовілля не було як!! Але добре , що прийшла черга наша відавати підпис на страховку , і там треба було ВЖЕЕЕ І ЗАРАЗ замовити тур по Єгипту, бо вони все організовують!! Коли я почала казати, давайте вирішимо проблему з номером , тоді будемо вирішувати куля ми хочемо Ще поїхати !! То вони казали, НЕ ПЕРЕЖИВАЙТЕ ми Все Зробимо! Від тепер Я буду особисто все Контролювати!Тільки давайте виріште куди плануєте поїхати?!!! Ну ми сказали свої варіанти, Заплатили за все!!! Ну і на тому все закінчилося! Ніхто нам номер не поміняв, кожний раз були інші представники того туру! Коли підходила до них, то вони питали В чому проблема?! Я кажу я вже три дні тут ходжу і питаю за номер а ви питаєте В Чому проблема!! І тільки годували подачками, казали Завтра все буде добре, завтра бо номерів нема!

Я просто втомилася від такого рівня і сервісу!!

Звичайно я також подзвонила в Київ агенство Поїхали з нами, плакала! Відправила відео, фото! А вони кажуть Ви перші , які таке кажете! Ні в кого таких відгуків не було!

Хоча на рецепції особисто 2 осіб невдоволених за номер стояло! Але протягом 10 днів їм ніби поміняли номер! А ми всі в тапочках милися і ходили тільки в тапочках! Астані день у туалеті зі стелі вже текло, дирка утворилася !! Хоча я ще їм казала що проблема почалася , як ми заїхали , на що вони все казали Всьо Хорошо! Ми Всьо Зделали!!

Я дуже не задоволена! Я так чекала цю відпустку! Ні вибачень і перепрошень в свою сторону я тоже не чула! Всі свої прохання я підтверджувала Фотографіями І Відео! Я ж це не придумала! Але їм краще пообіцяти Гори Золоті, взяти з вам гроші і Все на тому Закінчено!

Положительные стороны

  1. Плюс був в тому , що ми замовили окремі Тури в Ізраїль , за дитину 2 роки взяли тоже як з дорослого! Но тур того вартував!155 дол за людину
  2. І тур Еліт Яхта плюс дайвінг! Тоже обрадував! Думала буде таке все як в готелі, але було супер! Це все за окрему плату! 110 дол за людину

Отрицательные стороны

  1. Їжа в готелях де ми зупинялися в турах була не дуже!з дитиною буде дуже важко, не було вибору! Або жарене або перчене! Суп один вид і то на смак перчено кислий!
  2. Не зручний автобус до Ізраїля! Просто ноги нема де випрямити, з дитиною на руках все позатирпало, ще й спереду крісло опускали то спали прямо на тобі!!

Реклама
Удалить отзыв на этом сайте и других отзовиках Отправить заявку
Новые компании
  1. D-Optic

    Ивано-Франковск, Украина

  2. ООО РЕГЕНТ ГОЛД

    Нижний Новгород, Россия

  3. ФБУ ГИЛС и НП

    Москва, Россия

  4. online-samsung

    Москва, Россия

  5. Matichi

    Красноярск, Россия

  6. Weproject Media

    Астана, Казахстан

  7. ООО ЕВРОТЕХ

    Москва, Россия

  8. Dior Agency

    Москва, Россия

  9. Пинова механик

    Москва, Россия

  10. Запкоматсу (ООО СИСТЕМА)

    Красноярск, Россия

компании по городам
  1. Москва (Россия)

    138252 компаний

  2. Киев (Украина)

    8505 компаний

  3. Санкт-Петербург (Россия)

    7364 компаний

  4. Екатеринбург (Россия)

    2028 компаний

  5. Мытищи (Россия)

    1543 компаний

  6. Харьков (Украина)

    1347 компаний

  7. Подольск (Россия)

    1310 компаний

  8. Одесса (Украина)

    1309 компаний

  9. Химки (Россия)

    1306 компаний

  10. Нижний Новгород (Россия)

    1257 компаний

Новые отзывы
  • Отзыв: Не ведіться це лохатрон

    Минусы: Лохатрон

    Плюсы: Лохатрон

  • Отзыв: Кристина Пашияновна-армяновна и ваша вся КО, вы омерзительные на столько, что все сотрудники с ЖК бегут от ваших указов, приказов да и сама вы лицемерка.

    Минусы: Кристина Пашияновна-армяновна и ваша вся КО, вы омерзительные на столько, что все сотрудники с ЖК бегут от ваших указов, приказов да и сама вы лицемерка.

  • Отзыв: Работал в данной компании, руководство вообще не в адеквате, в частности, Буденная Евгения Игоревна и Гринцова Анастасия Сергеевна, юристы сами они никакущие, а две истерического типа бабы, которые кроме матов

    Минусы: Здесь минусы всё!

    Плюсы: Наличие кухни в офисе, шаговая доступность от метро.

  • Отзыв: Лахотрон. Обман. Ваше место зависит от того сколько вы заплатите. Все подарки - фуфло, сертификаты и те просрочены, даже у победительниц. Организатор принижает участниц прямо на сцене во время финала. куча

    Минусы: Лахотрон. Обман. Ваше место зависит от того сколько вы заплатите. Все подарки - фуфло, сертификаты и те просрочены, даже у победительниц. Организатор принижает участниц прямо на сцене во время финала. куча

    Плюсы: Плюсов нет

  • Отзыв: Інтернет- магазин Агро Полекс при оформленні замовлення на їхньому сайті не передзвонює і не реагує на замовлення. Коли подзвонив сам на їхній телефон зіткнувся з хамством неадекватного менеджера. Не рекомендую.

    Минусы: Непрофесійність і хамство

    Плюсы: Відсутні

  • Отзыв: Замовив відпарювач Tefal.При замовленні товару в телефонному режимі, працівник запевнив, що товар у належному стані та справний. Отримавши його поштою перевірив - індикатор світився. В звязку з відсутністю води на відділені

    Минусы: Багато!

    Плюсы: Відсутні!