«Coral Travel (Корал Тревел)» - негативный отзыв клиента/сотрудника Гость

Есть представитель компании!
Добавить отзыв
Отзыв о компании

З 9.10 по 18.10.2018 р. разом з сином за путівкою від Турфірми Coral Travel відпочивали в Єгипті, м. Шарм Эль Шейх, готель CONCORDE EL SALAM FRONT AREA. Ваучер № 1341620.

Прибувши в готель, на другий день ми зустрілися з працівником Coral Travel Hany Omer Fathy, де нам були запропоновані екскурсії на час відпочинку. Виходячи з того, що нам розказав Hany Omer Fathy ( з його слів стаж його роботи в Coral Travel складає 16 років), нами було вибрано три екскурсії.

ПЕРША ЕКСКУРСІЯ. Було анонсовано Hany Omer Fathy безкоштовна екскурсія по місту тривалістю 2 год. ( з 14 до 16 год.). Чому ні? Після обіду, в самий спекотний час.

По факту. 11 жовтня. Гіда від Coral Travel звали Ольга. Екскурсія тривала 4,5 год., з них 3 год. ми просиділи в якомусь Торговому центрі на пустирі, де нам пропонували придбати парфуми, масла, папірус, сувеніри. В групі була сім”я з хлопчиком років 6-ти, якого схопив живіт. Напевне, вони планували обіцяну екскурсію. Значна частина групи сиділа і чекала, поки якась пані все не перепробує. Відчуття повної безправності і безсилля. «Акційні» ціни, як потім з’ясували, як мінімум в 1,5 рази вищі, ніж в самому дорогому кварталі міста Soho. Було відчуття, що нас «поимели». Під час слідування по місту у мікроавтобуса в якому їхала група «вистрелила» покришка на задньому лівому колесі. Водій втримав авто на дорозі. Пощастило, що на задній вісі по два колеса. Треба було їхали за 1000 км, щоб сидіти десь під ТЦ, а не на морі, поки гід Ольга відпрацює свій «відкат»? Цікаво, це її маленький бізнес, чи це політика Coral Travel.

ПРЕТЕНЗІЯ:

- Свідоме надання недостовірної інформації. - Використання Coral Travel транспортних засобів, які знаходяться в неналежному технічному стані, що несе загрозу здоров’ю та життю людини. Нехтування нормами безпеки.

ДРУГА ЕКСКУРСІЯ. Було анонсовано Hany Omer Fathy відвідування «білого острова», занурення під воду у французькому батискафі, занурення з аквалангом протягом 15 хвилин. Вартість екскурсії – 80 доларів США з особи. Нас з сином двоє, отже 160 доларів США.

По факту. 13 жовтня. Замість відвідування «білого острова» нас в районі пляжа старого міста Шарм Эль Шейх близько 2 хвилин покатали на «банані» і на «тарілці». На запитання до гіда Coral Travel, який супроводжував групу, коли буде острів, він сказав, що цією екскурсією це не передбачено. Батискафом виявилась переобладнана самохідна баржа з вбудованими оглядовими вікнами у днищі судна. Під час занурення з аквалангом, яке тривало до 5 хвилин, у мене злетів «грузовий» пояс, який був закріплений інструктором не належним чином, а у сина під водою закінчився кисень в акваланзі. На щастя, він не перший раз занурюється з аквалангом і не панікуючи зміг пояснити інструктору ситуацію. Назад вони повернулись на балоні інструктора.

ПРЕТЕНЗІЯ:

- Свідоме надання недостовірної інформації працівником Coral Travel Hany Omer Fathy з метою отримання матеріальної вигоди, продажу екскурсії. - Маніпуляція інформацією, що відображено в рекламних матеріалах компанії Coral Travel ( Батиска́ф (грец. bathos — глибина та skaphos — судно) — глибоководна сталева камера, сферичної або сферично-циліндричної форми, з апаратурою для спостережень, досліджень на великій морській глибині).

- Ненадання анонсованих і оплачених послуг (відвідування «білого острову»). - Ненадання в повному обсязі анонсованих і оплачених послуг (занурення з аквалангом). - Халатне виконання службових обов’язків працівниками компанії, що несе загрозу здоров’ю та життю клієнта при занурені з аквалангом. Нехтування нормами безпеки.

Того ж дня, вечором, ми звернулися до Hany Omer Fathy з відповідними зауваженнями. Його відповідь: Винен гід, який вас супроводжував, його задача, Hany Omer Fathy, продати екскурсію. Вів він себе не чемно, провокував співрозмовника на агресію. Відчувалась повна безкарність з його боку. Ми написали письмову скаргу від 13.10.2018 р. на представника Coral Travel в Єгипті. Наступного дня, з метою поцікавитись чи надійшла скарга до адресата, ми зателефонували по телефону Гарячої лінії Coral Travel в Єгипті : +2 011444406249 зі стаціонарного телефону готелю. Ніхто слухавку не взяв. Нам порадили телефонувати з мобільного. 15.10.2018 р. ми зателефонували з мобільного телефону готелю. Слухавку взяла Марія Гребенчун. Вона підтвердила, що скаргу взяли до розгляду. На наше питання, коли чекати відповіді, відповіла, як тільки, так одразу. Виходячи з того, що вона не поцікавилась, як з нами зв’язатися, можем припустити, що ніхто нічого не збирався розглядати.

Приїхавши в Україну, в офісі Coral Travel, що за адресою: м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, буд. 26 написали ПОВТОРНО Претензію ( вх. №1101 від 25.10.2018р.) на ім’я директора ТОВ Coral Travel Прокопенко Т.П. ЇЇ у нас прийняла юрист Диптан Людмила Анатоліївна.

Слід зазначити, що при укладанні угоди на Екскурсію представник компанії Coral Travel в Єгипті не надає вам ні одного фіскального документа на здійснену вами оплату, програми Екскурсії. Все на словах. Видається папірець в якому вказано ваш номер кімнати, дата Екскурсії, кількість осіб, підпис гіда. Цей папірець відіграє функцію перепустки при посадці в автобус, де у вас його забирають. Все, ніяких підтверджень.

Загалом, склалося враження, що для працівників компанії Coral Travel, клієнти, це вівці з яких треба стригти шерсть. «Проблемы утопающих, дело рук самих утопающих». В нашому випадку - це буквально. На даний час, жодної реакції компанії Coral Travel на наші два звернення.

Коли вам будуть говорити про сервіс, безпеку, гарантії, як показує наш досвід – це не про Coral Travel.

Положительные стороны

  1. Вылетали с опозданием, но прилетали вовремя

Отрицательные стороны

  1. Безответственность, обман

Реклама
Удалить отзыв на этом сайте и других отзовиках Отправить заявку
Новые компании
  1. D-Optic

    Ивано-Франковск, Украина

  2. ООО РЕГЕНТ ГОЛД

    Нижний Новгород, Россия

  3. ФБУ ГИЛС и НП

    Москва, Россия

  4. online-samsung

    Москва, Россия

  5. Matichi

    Красноярск, Россия

  6. Weproject Media

    Астана, Казахстан

  7. ООО ЕВРОТЕХ

    Москва, Россия

  8. Dior Agency

    Москва, Россия

  9. Пинова механик

    Москва, Россия

  10. Запкоматсу (ООО СИСТЕМА)

    Красноярск, Россия

компании по городам
  1. Москва (Россия)

    138253 компаний

  2. Киев (Украина)

    8505 компаний

  3. Санкт-Петербург (Россия)

    7364 компаний

  4. Екатеринбург (Россия)

    2028 компаний

  5. Мытищи (Россия)

    1543 компаний

  6. Харьков (Украина)

    1347 компаний

  7. Подольск (Россия)

    1310 компаний

  8. Одесса (Украина)

    1309 компаний

  9. Химки (Россия)

    1306 компаний

  10. Нижний Новгород (Россия)

    1257 компаний

Новые отзывы
  • Отзыв: Не ведіться це лохатрон

    Минусы: Лохатрон

    Плюсы: Лохатрон

  • Отзыв: Кристина Пашияновна-армяновна и ваша вся КО, вы омерзительные на столько, что все сотрудники с ЖК бегут от ваших указов, приказов да и сама вы лицемерка.

    Минусы: Кристина Пашияновна-армяновна и ваша вся КО, вы омерзительные на столько, что все сотрудники с ЖК бегут от ваших указов, приказов да и сама вы лицемерка.

  • Отзыв: Работал в данной компании, руководство вообще не в адеквате, в частности, Буденная Евгения Игоревна и Гринцова Анастасия Сергеевна, юристы сами они никакущие, а две истерического типа бабы, которые кроме матов

    Минусы: Здесь минусы всё!

    Плюсы: Наличие кухни в офисе, шаговая доступность от метро.

  • Отзыв: Лахотрон. Обман. Ваше место зависит от того сколько вы заплатите. Все подарки - фуфло, сертификаты и те просрочены, даже у победительниц. Организатор принижает участниц прямо на сцене во время финала. куча

    Минусы: Лахотрон. Обман. Ваше место зависит от того сколько вы заплатите. Все подарки - фуфло, сертификаты и те просрочены, даже у победительниц. Организатор принижает участниц прямо на сцене во время финала. куча

    Плюсы: Плюсов нет

  • Отзыв: Інтернет- магазин Агро Полекс при оформленні замовлення на їхньому сайті не передзвонює і не реагує на замовлення. Коли подзвонив сам на їхній телефон зіткнувся з хамством неадекватного менеджера. Не рекомендую.

    Минусы: Непрофесійність і хамство

    Плюсы: Відсутні

  • Отзыв: Замовив відпарювач Tefal.При замовленні товару в телефонному режимі, працівник запевнив, що товар у належному стані та справний. Отримавши його поштою перевірив - індикатор світився. В звязку з відсутністю води на відділені

    Минусы: Багато!

    Плюсы: Відсутні!