«АТ-КРЫМ» - отзыв клиента/сотрудника Костя

Вы представитель компании?
Добавить отзыв
Отзыв о компании

За даними Держветфітослужби, які раніше були опубліковані у відкритому доступі на порталі відомства, площа розповсюдження шкідника кукурудзи становить 33 тисяч га.

"Ці дані загальнодоступні, і тому залишається тільки здогадуватися, з якою метою російська сторона повідомила про завищену більш ніж удвічі площу розповсюдження західного кукурудзяного жука в Україні", - відзначає служба.

При цьому наголошується, що щорічно фахівці Держветфітослужби проводять обстеження з метою виявлення карантинних організмів, зокрема західного кукурудзяного жука.

"Найбільше уваги при обстеженнях приділяють територіям, прилеглим до міжнародних аеропортів, а також районів, що межують із зараженими регіонами. У зонах можливого занесення і появи цього шкідника на полях кукурудзи і прилеглих до них територіях державні фітосанітарні інспектори здійснюють постійний контроль шляхом візуального огляду кореневої системи і вегетуючих рослин, а також шляхом вилову жуків на феромонні пастки", - говориться в повідомленні.

За даними Держветфітослужби, станом на 1 січня 2014 року шкідника було виявлено у Вінницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій і Чернівецькій областях на загальній площі 33 тисяч га.

Разом з тим, Держветфітослужба не виключає можливого збільшення площі розповсюдження шкідника в 2014 році у разі недотримання суб'єктами господарської діяльності обмежень карантинних зон.

За даними служби, області України, що межують з Росією, мають найменший ризик зараження кукурудзяним шкідником, оскільки цей шкідник жодного разу не був виявлений за допомогою феромонних пасток або харчових приманок.

У разі виявлення шкідника на територію, де його було виявлено, Держветфітослужба накладає карантин. При цьому встановлюються межі і розмір виявленого вогнища, в якому спеціальним чином регламентується перевезення вантажів із карантинної зони.

Всі вантажі з продукцією рослинного походження, які вивозяться з карантинних зон, супроводжуються карантинними сертифікатами, які видаються лише на підставі огляду і фітосанітарної експертизи. У випадках виявлення карантинних організмів, зокрема й кукурудзяного жука, вантаж підлягає знезараженню, переробці або знищенню.

Реклама
Удалить отзыв на этом сайте и других отзовиках Отправить заявку
Новые компании
  1. ГК Кирпичхолдинг

    Туймазы, Россия

  2. SmartEra.ua - чехол для iPhone, Samsung, Xiaomi

    Заставна, Украина

  3. АО УММ 2

    Красноуральск, Россия

  4. Сhargeback-service.ru/ООО Морозко/ Мурзич Светлана Николаевна

    Москва, Россия

  5. Smart Holod

    Москва, Россия

  6. @zeus_crypto_god
  7. Линзкинг

    Санкт-Петербург, Россия

  8. 1stwaterboat.ru/page/contacts
  9. Violetta Langas

    Нижний Новгород, Россия

  10. vk.com/guzel1907
компании по городам
  1. Москва (Россия)

    138272 компаний

  2. Киев (Украина)

    8509 компаний

  3. Санкт-Петербург (Россия)

    7365 компаний

  4. Екатеринбург (Россия)

    2031 компаний

  5. Мытищи (Россия)

    1543 компаний

  6. Харьков (Украина)

    1349 компаний

  7. Подольск (Россия)

    1310 компаний

  8. Одесса (Украина)

    1309 компаний

  9. Химки (Россия)

    1306 компаний

  10. Нижний Новгород (Россия)

    1260 компаний

Новые отзывы
  • Отзыв: Компания хуйня, отношение к сотрудникам ужасное, постоянно обман, постоянно пускают пыль в глаза. Обманывают стариков

    Минусы: Сплошной минус, аферисты

    Плюсы: Неь

  • Отзыв: Мошенники

  • Отзыв: Полный КОШМАР! Заплатила за 7 саженцев 19 700 грн. Перед оплатой мне обещали, что организуют доставку (из Киева в Днепр). В итоге после оплаты я больше 3-х недель не могла

  • Отзыв: Ужасная компания кидалово, на производстве работают узбеки и таджики там же живут, руководство не русские. Не понятно из чего они все это готовят из просрочки.

  • Отзыв: Договорились с данным индивидом на разработку 2-ух сайтов. За всё 60 000 руб. Сначала индивид очень торопил, говорил что нужно быстро сдать. В итоге за неделю всё было готово. Потом

    Минусы: Аферист, кидает на деньги и клиентов и разработчиков

  • Отзыв: Работала в этой клинике в должности бухгалтера около года. И хочу поделиться впечатлениями о работе. Сразу хочу сказать, что текучка кадров в этой клинике высокая, и вот почему - Администраторы в