«Товариство з обмеженою відповідальністю Хесторія Україна-Плюс» - негативный отзыв клиента/сотрудника Мари

Есть представитель компании!
Добавить отзыв
Отзыв о компании

НЕ РАДЖУ! Ні Клієнтам, ні Шукачам роботи!

Шукачам роботи: заробітна плата - в конверті, 15 числа наступного місяця за відпрацьований! І чи отримаєте Ви її - питання тількі бажання і настрою директора, Олени Лещинської! Офіційна ЗП - мінімальна, от на неї і орієнтуйтесь! Лещинська сама приймає рішення, платити Вам обіцяну суму чи ні! Видає гроші зі свого сейфу в кабінеті з надмінним поглядом. Які домовленості? Не було такого. Зарплата співробітників коливається від 25 000 до 100 000 грн/міс. Але ВСІ вони на мінімальній зарплаті!!! А це значить, що Ви - в зоні ризику і можете залишитись просто з мінімальною ЗП, юридично це і є зарплата. Працювати спокійно Вам не дадуть. Лещинська прослуховує розмови, перечитує все листування.

Клієнтам: неповага, обговорення і сміх після розмови з клієнтом! Тарифи, які є - завищені, по юридичним питанням тарифів не існує! рішення щодо того, яку суму озвучити клієнту приймає сама Лещинська, тикаючи пальцем в небо! 8 тис, ні хочу 12 тис!

Лещинська не поважає нікого, ні клієнтів, ні підлеглих! Може легко перейти на істеричний крик, принижуючи людину! Клієнтів це також стосується! Я це бачила на власні очі!

Субординація? Корпоративна етика? Ні, не чули про таке!

Всі позитивні відгуки про цю компанію - брехня, написана купкою тих, хто прогинається під Лещинською! Це робиться в добровільно-примусовому порядку по наказу Лещинської Олени.

До нових співробітників ставлення хамовите, питати нічого не можна, бо відволікаєш!

Працювати треба до пізнього вечора, як всі. Якщо йдеш з роботи о 18.00 - ти не справляєшся з роботою і не підходиш під критерії!

Олена Лещинська приходить на роботу к 13.00 і починає проявляти активність.

Купка так люблячих свою директора юристів - насміхається і знущається за її спиною, а в очі - вони слухняні і на все готові!

НЕ РАДЖУ ЦЮ КОМПАНІЮ! Це - звичайний базар, з правилами з початку 90-тих, звідки Лещинська і є вихідцем!

Положительные стороны

Жодних плюсів немає

Реклама
Удалить отзыв на этом сайте и других отзовиках Отправить заявку
Новые компании
  1. D-Optic

    Ивано-Франковск, Украина

  2. ООО РЕГЕНТ ГОЛД

    Нижний Новгород, Россия

  3. ФБУ ГИЛС и НП

    Москва, Россия

  4. online-samsung

    Москва, Россия

  5. Matichi

    Красноярск, Россия

  6. Weproject Media

    Астана, Казахстан

  7. ООО ЕВРОТЕХ

    Москва, Россия

  8. Dior Agency

    Москва, Россия

  9. Пинова механик

    Москва, Россия

  10. Запкоматсу (ООО СИСТЕМА)

    Красноярск, Россия

компании по городам
  1. Москва (Россия)

    138252 компаний

  2. Киев (Украина)

    8505 компаний

  3. Санкт-Петербург (Россия)

    7364 компаний

  4. Екатеринбург (Россия)

    2028 компаний

  5. Мытищи (Россия)

    1543 компаний

  6. Харьков (Украина)

    1347 компаний

  7. Подольск (Россия)

    1310 компаний

  8. Одесса (Украина)

    1309 компаний

  9. Химки (Россия)

    1306 компаний

  10. Нижний Новгород (Россия)

    1257 компаний

Новые отзывы
  • Отзыв: Не ведіться це лохатрон

    Минусы: Лохатрон

    Плюсы: Лохатрон

  • Отзыв: Кристина Пашияновна-армяновна и ваша вся КО, вы омерзительные на столько, что все сотрудники с ЖК бегут от ваших указов, приказов да и сама вы лицемерка.

    Минусы: Кристина Пашияновна-армяновна и ваша вся КО, вы омерзительные на столько, что все сотрудники с ЖК бегут от ваших указов, приказов да и сама вы лицемерка.

  • Отзыв: Работал в данной компании, руководство вообще не в адеквате, в частности, Буденная Евгения Игоревна и Гринцова Анастасия Сергеевна, юристы сами они никакущие, а две истерического типа бабы, которые кроме матов

    Минусы: Здесь минусы всё!

    Плюсы: Наличие кухни в офисе, шаговая доступность от метро.

  • Отзыв: Лахотрон. Обман. Ваше место зависит от того сколько вы заплатите. Все подарки - фуфло, сертификаты и те просрочены, даже у победительниц. Организатор принижает участниц прямо на сцене во время финала. куча

    Минусы: Лахотрон. Обман. Ваше место зависит от того сколько вы заплатите. Все подарки - фуфло, сертификаты и те просрочены, даже у победительниц. Организатор принижает участниц прямо на сцене во время финала. куча

    Плюсы: Плюсов нет

  • Отзыв: Інтернет- магазин Агро Полекс при оформленні замовлення на їхньому сайті не передзвонює і не реагує на замовлення. Коли подзвонив сам на їхній телефон зіткнувся з хамством неадекватного менеджера. Не рекомендую.

    Минусы: Непрофесійність і хамство

    Плюсы: Відсутні

  • Отзыв: Замовив відпарювач Tefal.При замовленні товару в телефонному режимі, працівник запевнив, що товар у належному стані та справний. Отримавши його поштою перевірив - індикатор світився. В звязку з відсутністю води на відділені

    Минусы: Багато!

    Плюсы: Відсутні!