«Bauer Украина» - негативный отзыв клиента/сотрудника Igingerda

  • Категория:

    Торговля

  • Адрес:

    Украина, Харьков Украина, Киев Украина, Днепр (Днепропетровск) Украина, Донецк Украина, Запорожье

  • Телефон:

    044 2408322 2407380

  • Сайт:

Вы представитель компании?
Добавить отзыв
Отзыв о компании

Я вас прошу не ведіться на цей розвод.

Втратила більше двох годин свого вихідного заради обману:

1. По телефону сказали, що я виграла шерстяний зігріваючий пояс --- в кінці дали не пояс, а пластмасовий масажер для обличчя. Це єдине позитивне з негативним присмаком, що відбулося.

2. По телефону сказали, щоб я обовязково прийшла, тому що вони роблять такий захід раз на рік, вони до нього дуже готуються, будь ласка не підведіть! І приводьте з собою знайомих старше 35 років. Ми все фінансуємо, буде дуже цікаво, вам нічого платитти не треба, вас будуть пригощати овочевими закусками. --- по факту: невелика зала з пенсіонерами і декілька людей до сорока років)) по сценарію вони представили крісло масажер за 70000 грн, соковижималку за 50000 і набори каструль близько 80000 грн. За кожним столиком з новачками сидять або ті хто прийшов за дешевими подарунками, або підставні бабулі, які нібито їх клієнти, у яких є і крісла і каструлі)) а я лох сорокарічний сиджу і офігіваю з цих цін))

Закусками виявились горстка овочей приготованих в їхній каструлі, 5 мл соку і вода.

Якщо ці пенсіонери дійсно купували їхню продукцію, то я про цю компанію, окрім того, що вони безсовісні нічого сказати не можу. Бо так облопошувати старих людей це низько!

3. Потім почалися розіграші призів додаткових: І чомусь звучали в розіграшах одні і ті самі прізвища новачків. Одразу стало зрозуміло на кого вони були в цей день націлені) я наприклад виграла одразу 2 приза: сертифікат на 12500 грн, який можна отримати тільки якщо прямо зараз купиш щось, забрати додому і подумати вони не дають, самі розумієте чому, бо вже по дорозі додому ти розумієш, що це розвод.

Також я виграла поїздку в турцію, для якої я заповнила анкету і нічого не потрібно більше, але ця путівка мабуть крючок для подальших дзвінків)

Щоб не засмучуватись тим, що я якогось чорта витрачаю свій час на цей театр, я просто з цікавістю спостерігала за майстерністю менеджерів з продажу. Всі приманки маркетингу в один день використали, відпрацювали як могли. Розповідають, що у них самих всі ці продукти вдома є, при тому самі вони в дешманських костюмах і платтях...

Ситуація з чоловіком поряд зі мною, що виграв сертифікат в позолоченій рамці на купівлю товару по самій низькій ціні, отримавши сертифікат сказав, яка гарна рамочка, хотів із ним іти додому, а вони забрали той сертифікат в рамці, бо це так дали просто подивитися на сертифікат, але він має купити щось прямо зараз.

Отже, якщо вам не дають часу на подумати то ви самі розумієте, що ця продукція не коштує тих грошей, це має бути спонтанна покупка з замиленими очима.

Бабуль реально жаль, бо вони не такі продвинуті в продажах і дуже наївні, готові гроші віддати за краплю уваги до них.

І в часи війни такі скрутні, те, що робить компанія Bauer це розвод на гроші. Ця компанія ніде не продає свою продукцію, лише на ось таких презентаціях.

Вони вмовляють зафіксувати за тобою ціну зі знижкою, сплативши 5000 грн зараз, а потім коли ви накопите 30% від вартості товару, вони його привезуть. А потім будете виплачувати кредит.

Боргова яма, про яку ви точно пожалкуєте.

Положительные стороны

Спорний плюс: масажер з аліекспресу замість зігріваючого шерстяного прясу.

Отрицательные стороны

Мінуси це безсовісна компанія

Реклама
Удалить отзыв на этом сайте и других отзовиках Отправить заявку
Новые компании
  1. D-Optic

    Ивано-Франковск, Украина

  2. ООО РЕГЕНТ ГОЛД

    Нижний Новгород, Россия

  3. ФБУ ГИЛС и НП

    Москва, Россия

  4. online-samsung

    Москва, Россия

  5. Matichi

    Красноярск, Россия

  6. Weproject Media

    Астана, Казахстан

  7. ООО ЕВРОТЕХ

    Москва, Россия

  8. Dior Agency

    Москва, Россия

  9. Пинова механик

    Москва, Россия

  10. Запкоматсу (ООО СИСТЕМА)

    Красноярск, Россия

компании по городам
  1. Москва (Россия)

    138252 компаний

  2. Киев (Украина)

    8505 компаний

  3. Санкт-Петербург (Россия)

    7364 компаний

  4. Екатеринбург (Россия)

    2028 компаний

  5. Мытищи (Россия)

    1543 компаний

  6. Харьков (Украина)

    1347 компаний

  7. Подольск (Россия)

    1310 компаний

  8. Одесса (Украина)

    1309 компаний

  9. Химки (Россия)

    1306 компаний

  10. Нижний Новгород (Россия)

    1257 компаний

Новые отзывы
  • Отзыв: Не ведіться це лохатрон

    Минусы: Лохатрон

    Плюсы: Лохатрон

  • Отзыв: В данный момент я в поиске работы, позвонили с данной компании, искали сотрудника для инвестиционного аналитика, для тех кто не знает тема уже заранее скользкая, чаще всего это предложение услуг

    Минусы: Работа с сомнительными компаниями и ип

    Плюсы: нет

  • Отзыв: Кристина Пашияновна-армяновна и ваша вся КО, вы омерзительные на столько, что все сотрудники с ЖК бегут от ваших указов, приказов да и сама вы лицемерка.

    Минусы: Кристина Пашияновна-армяновна и ваша вся КО, вы омерзительные на столько, что все сотрудники с ЖК бегут от ваших указов, приказов да и сама вы лицемерка.

  • Отзыв: Работал в данной компании, руководство вообще не в адеквате, в частности, Буденная Евгения Игоревна и Гринцова Анастасия Сергеевна, юристы сами они никакущие, а две истерического типа бабы, которые кроме матов

    Минусы: Здесь минусы всё!

    Плюсы: Наличие кухни в офисе, шаговая доступность от метро.

  • Отзыв: Лахотрон. Обман. Ваше место зависит от того сколько вы заплатите. Все подарки - фуфло, сертификаты и те просрочены, даже у победительниц. Организатор принижает участниц прямо на сцене во время финала. куча

    Минусы: Лахотрон. Обман. Ваше место зависит от того сколько вы заплатите. Все подарки - фуфло, сертификаты и те просрочены, даже у победительниц. Организатор принижает участниц прямо на сцене во время финала. куча

    Плюсы: Плюсов нет

  • Отзыв: Інтернет- магазин Агро Полекс при оформленні замовлення на їхньому сайті не передзвонює і не реагує на замовлення. Коли подзвонив сам на їхній телефон зіткнувся з хамством неадекватного менеджера. Не рекомендую.

    Минусы: Непрофесійність і хамство

    Плюсы: Відсутні